Industriresa hösten 2022-10-20–21

Vi planerar för en industriresa med studiebesök på intressanta industrier i expansiva skeden i Norrland och vill sondera intresset för att åka med. Det är även ett tillfälle där du får träffa andra kollegor och ha erfarenhetsutbyten under resans gång.

Vi åker från Örnsköldsvik den 20 oktober för studiebesök på Metsä Board, Husum och Komatsus nya fabrik i Umeå. Sedan åker vi till Skellefteå där vi äter middag och går på showen” Thank You For The Music – En hyllning till Björn &Benny” och övernattar på The Wood Hotell.

Den 21 oktober gör vi studiebesök på Northvolt och får veta mer om deras verksamhet samt hur det påverkat Skellefteå kommun. Efter besöket på Northvolt åker vi tillbaka mot Örnsköldsvik.

Preliminärt kostar resan ca 2500 kr person och då ingår allt.

Vi vill sondera intresset för att följa med på industriresan. Är du är intresserad så anmäl det senast den 28 juni till anna.edblad@oviksindustrigrupp.se  Till hösten kommer vi ut med en definitiv resplan och kostnad samt slutgiltig anmälan.

Vi räknar med max 2 deltagare per företag för att så många företag som möjligt ska kunna följa med.

 

 

Resan är en kunskapshöjande aktivitet med utrymme för erfarenhetsutbyten som delvis bekostas av Projekt SIMMITT, ett projekt för att öka konkurrenskraften hos tillverkande bolag i Västernorrland och Jämtland Härjedalen.

Region VN

Region JH

IUC Z-Group